How to Train Your Dragon 2: egy óra a sárkányokkal

0

Dreamworks Animation közel hatvan percen keresztül mutatja meg a How to Train Your Dragon 2 alkotásának folyamatát, miközben egy halom érdekességet tudhatunk meg. 

Nem fukarkodott a mondanivalóval a Dreamworks, hiszen az egyórás videóba rengeteg tartalom fért bele, így ez nem csupán egy néhány perces making of, ahol alkotó és rendező átszellemült arccal mond néhány pátoszos mondatot, hanem bőven van ideje mindenkinek, hogy kifejtse a véleményét. Aprócska probléma, hogy mindezt nem egy beágyazható felületen teszik, de higgyetek nekünk, megéri kattintani, és megnézni az összeállítást.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply