Az idei Oscar szerint a legjobb vizuális effekt kategória győztese…

2

A 87th Academy Award, vagy rövidebb nevén az Oscar-díj átadón megnevezték a legjobb vizuális effektek kategóriájának nyertesét is…

…Ami nem is olyan nagy meglepetés, hiszen a megtisztelő díjat Ian Hunter, Paul Franklin, Andrew Lockley, és Scott Fisher vehették át, akik az Interstellar látványáért voltak felelősek. Ezúton is gratulálunk nekik, ugyanakkor (bár nem ez a kategória) itt említenénk meg a Birdman című filmet, mely az utóbbi idők egyik legjobb alkotása, nem véletlen, hogy behúzott néhány arany szobrocskát az Oscar-gálán.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.