Kérj 50.000 dollárt az Epic-től!

1

Az Epic rendesen kinyitja a bukszát, és akár 50.000 dollárt is kínál azoknak, akik az Unreal Engine 4 segítségével valami igazán jót alkotnak. 

Az Unreal Engine fejlesztője, vagyis az Epic olyat tesz, ami a régi, e-mailes  hoaxokat idézi (tudjátok, Bill Gates szétosztja a vagyonát, stb) azzal a különbséggel, hogy ez most igaz, miszerint a csapat 5.000 – 50.000 dollár közötti összeggel segíti azokat, akik valamilyen ígéretes, innovatív projektet hajtanak végre az Unreal Engine 4 segítségével. Sőt, mellé nem szorítják korlátok közé a kreativitást, tehát a kapott támogatás szabadon felhasználható, és akkor is jár a zseton, ha az illetők egyébként közösségi finanszírozással kalapoznak a szükséges pénzmagért. Az Epic programjának részleteiről itt olvashattok bővebben.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

Leave A Reply