The Hobbit: sárkányok és sasok születése

0

Weta Digital egy remek making of videóban mutatja be a The Hobbit zárófejezetének néhány vizuális effekjtét sárkányokkal és sasokkal. 

Azt már az elején érdemes megemlíteni, hogy a The Hobbit making of is áldozatul esett a YouTube szerzői jogvédelmének, hiszen a hangsáv letiltásra került, de ennek ellenére mindenképpen érdemes végigülni a négyperces making of videót, mert nagyon jó, és látványos jeleneteket tekinthetünk meg benne.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply