Megérkezett a Substance Designer 5

0

Azt már tudtuk, hogy jön a Substance Designer 5, most pedig meg is érkezett, bár kicsit drágábban, mint az előző verzió, de van könnyítés is. 

Még február közepén szellőztette meg az Allegorithmic, hogy érkezőben van a textúrakreáló Substance Designer 5, mostanra pedig el is érkezett a megjelenés napja, így Windowsra és OS X-re szerezhető be a szoftver, melynek árában akad némi kedvezőtlen változás, cserébe azonban könnyítést kapnak az indie fejlesztők. A korábbi 99 dollárról ugyanis 149-re emelkedett a nekik kitalált licenc, ugyanakkor a bevételi korlát megtízszereződött, tehát immár nem 10.000 dollár a limit, hanem 100.000, míg a Pro licenc ára 590 dollár. A Substance Designer 5 újdonságainak listájáról itt olvashattok.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply