Troll VFX: amikor csalóka a név

0

A Troll VFX csak a nevében csúnya és darabos mozgású, valójában remek munkát végeznek, és erről most mi is meggyőződhetünk. 

A helsinkiben lévő központtal rendelkező Troll VFX összeállított egy showreelt, melyben reklámokból és néhány filmből láthatunk jelenetet, és nekünk ínyünkre volt, amit láttunk. Amennyiben megnézzük a csapat portfólióját, láthatjuk, hogy javarészt a reklámos területen mozognak, de ettől függetlenül néhány film is tarkítja a munkáik listáját, és ott is ugyanazzal a maximalizmussal végzik a dolgukat, mint a félperces kedvcsinálókban.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply