Megjött ám a PFTrack 2015!

0

A Pixel Farm által fejlesztett PFTrack 2015 immár GPU-alapú gyorsítással dolgozik, de felszedett némi fotogrammetriás képességet is. 

Először is azzal kezdenénk, hogy valamiért lemaradtunk a PFTrack 2015 megjelenéséről, hiszen a frissítés egy-két hete már elérhető, de ezúton igyekszünk pótolni a hiányosságunkat, kiemelve, hogy a megújult szoftver a GPU-alapú gyorsítás mellett immár a fotogrammetriás funkciókat is támogatja, ezzel együtt pedig az Image Match helyét átvette a Photo Survey, mely szintén 3D-s pontfelhőket generál, ugyanakkor most már támogatja a légi felvételeket is. A Windowsra, Linuxra és OS X-re elérhető PFTrack 2015 ára 1649 dollár, részletesen pedig itt olvashattok róla.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply