’71: így robbantsunk kocsmát és embereket

0

A ’71 című film több jelenete is igen elgondolkodtató, most ebből láthatjuk az egyiket, ami már így kiragadva is borzasztó. 

Amennyiben pusztán vizuális effektek szemszögéből nézzük a dolgot, úgy természetesen jó, amit látunk, de egyébként a ’71 című film mind mondanivalójában, mind pedig képi és hangulati megjelenítésében felkavaró lehet. A Union VFX a közel négyperces jelenetből kihozott mindent, amit lehet, de érdemes megemlíteni az operatőri munkát is, ami látványra egyetlen vágás nélkül forgatja az egészet.

 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply