BUF Software Project: fullos csomag a házon belülről

1

A BUF új kezdeményezése az a szoftveres projekt, mely a díjnyertes stúdió saját fejlesztése, és szerintük a kategóriában a legjobb. 

A projekt felöleli a teljes termékpályát, kezdve a 3D-s eszközöktől, egészen a renderfarm menedzselésig, sőt, már bizonyítani is láttuk mindezt olyan filmekben, mint a Thor, vagy a Life of Pi. A BUF Software Project oldala szerint két termékcsaládról beszélünk, melyek közül az egyik a Bcreative Suite, ami az alkotó eszközöket tartalmazza, míg a másik a Bpipeline Suite, ami a management eszközöket fogja egybe. A BUF csomagjáról sokkal bővebben itt olvashattok.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

1 hozzászólás

Leave A Reply