Szövetségesekkel megy új utakra a Unity

0

Unity két másik céggel fog össze, és majd szerdán jól megmutatják, hogy milyen új munkafolyamatokat találtak ki a hatékonyabb meló érdekében. 

Unity SolidAnim, illetve a Vicon alkotta trió a következő szerdán fogja bemutatni Franciaországban, hogy milyen szinergiában gondolták ki a film, a videó, a képalkotás, és a videojáték ipar gyártási műveleteit következő lépcsőjét. Mindebben a leginkább az lehet érdekes, hogy az új eljárások segítségével a forgatás folyamán valós időben jelennek meg a filmeken az effektek, beleértve a fotorealisztikus virtuális szetteket, a mocap 3D-animált karaktereket, és a zöld háttérre korábban belőtt tartalmakat. Így elsőre elég érdekesen hangzik, aztán a rendezvény után biztosan okosabbak leszünk, hogy a gyakorlatban miként is néz ki mindez.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply