Phosphene reel: mint egy fejlövés

0

A Phosphene összeállításában van néhány olyan jelenet, amit nem biztos, hogy látni akartunk így ebéd körül, de már mindegy. 

A Phosphene olyan filmekből rakta össze a reelt, mint a Foxcatcher, az A Most Violent Year, és a The Fifth Estate, így sikerült néhány egészen érdekes jelenetet összeszedni, mint amikor a kalapáccsal hadonászó úriembert (feltehetően végleg) kiiktatják. A New Yorkban összpontosuló Phosphene javarészt sorozatok, és minisorozatok esetében működik közre, de azért egy-két film is befigyel, mint amilyen az előbb soroltakon kívül a The Bourne Legacy, vagy az Europa Report. 

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply