Brekel Pro Face 2: kezdődhet az arcoskodás

0

A tavalyi év végén már írtunk a Brekel Pro Face 2 kapcsán, de akkor még csak a bétázgatás ment, most azonban itt az “utcai” változat. 

Egészen pontosan az év utolsó napja volt az, amikor befutott hozzánk a Brekel Pro Face 2 bétájának híre, és mivel azóta eltelt 2,5 hónap, várható volt, hogy hamarost befut a végleges variáns, aminek most jött el az ideje. Mivel korábbi cikkünkben videót mutattunk, és néhány részletet is írtunk, most nem húznánk az időt ezek ismétlésével, akiket érdekel a téma, azok úgyis bővíthetik ismereteiket, hogy ide kattintanak.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply