Imaginary Forces: minimalista maximalizmus

0

Az Imaginary Forces készített egy nyitóanimációt, ami jobbára négyzetekből és vonalakból áll, de mégis sokan azonnal megértik, hogy miért. 

Az SXSW Gaming Awards nem rendelkezik évtizedekre visszanyúló történelemmel, ám ennek ellenére sikerült az iparág negyven nagyágyúját megnyerni annak érdekében, hogy a március 14-én lebonyolításra került rendezvényre kiválogassák a 30 legjobbat. Ehhez azonban az Imaginary Forces segítségével készült egy főcím is, amiben az a legjobb, hogy amolyan retro és minimalista módon ragadta meg a lényeget, de tette mindezt úgy, hogy a játékok kedvelői azonnal felismernek belőle mindent. Főleg akkor, ha valaki a nyolcvanas évek címein edződött.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply