Pixels: ilyen formában sem támadtak még az idegenek

0

A Pixels előzetes megosztotta a közönséget, de minket mindez nem nagyon érdekel, hiszen a vizuális effektek hozzák a kötelezőt. 

Adam Sandler nem mindenkinek a szíve csücske, és talán nem véletlen, hogy soha még csak a közelébe sem került az arany szobrocskának, de akik kedvelik, azok nem is feltétlen a hihetetlen színészóriást látják benne. Legújabb filmje, mely a Pixels címet viseli, arról szól, hogy a földönkívüliek videojáték-karakterek formájában támadják meg bolygónkat, és valljuk be, elég vicces, amikor Pacman befal egy egész tűzoltóautót, vagy Donkey Kong hordókat dobál a “valóságban”. A Pixels előzetese ilyen szempontból rendben van, és a vizuális effektek miatt is megéri megnézni, aztán a film meg olyan lesz, amilyen.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply