Unreal Engine 4: nosztalgikus hangulatba ringat a modern motor

0

Ha ma csak egyetlen videót szeretnétek megnézni, akkor ez az Unreal Engine 4 demó legyen az. Ráadásul ki is lehet próbálni. 

Létezik egy Digital Cybercherries nevű brigád, akik fogták az Unreal Engine 4-et, és olyan retro hangulatot rittyentettek vele, hogy még talán azok is érzik a múlt szellemét, akik a kabinetgépek virágkorának idején még 20 évnyire voltak attól, hogy pelenkában üvöltsenek a babakocsiban. Ám ami a legjobb, hogy a csapat terméke ki is próbálható ingyen, ehhez pedig mindössze annyit kell tenni, hogy letöltitek a pakkot, amit a fiatal szovjet mérnökök i7 4770K 4.5 Ghz-es procival, 8 giga RAM-mal és GTX 780 Ti-vel futtattak. Ja, a legjobbat nem is említettük: hogy mindezt Oculus Riftre hozták össze a srácok, amivel –  ismerve eme remek termék tulajdonságait – biztos nagyon szórakoztató lehet.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply