Guardians of the Galaxy: a mezítelen Rocket

0

Még mindig nem járt le a Guardians of the Galaxy szavatossága, így most a galaxis legádázabb mosómedvéjéről láthatunk újdonságokat. 

A Guardians of the Galaxy nem először jár oldalunkon, hiszen nem is olyan régen Knowhere területét járhattuk be, és tavaly is írtunk a filmről, amikor a Sony lelkendezett az alkotásnak. Most egy making of videó futott be, amin a film legkisebb, de legalább ennyire harcos lelkületű főszereplőjét láthatjuk, a legkülönfélébb formákban, ám nem szeretnénk ellőni a poént.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply