GPU Technology Conference: nem gond, ha lemaradtál

0

Aki eddig verte a fejét a falba, hogy lemaradt a GPU Technology Conference előadásairól, az abbahagyhatja az önpusztítást.

Mióta a Mindenható lehetővé tette számunkra az egyes események mozgóképpel, és hanggal történő rögzítését, valamint ezek online elérését, azóta nem létezik semmi, amiről lemaradnánk, legfeljebb nem akkor tudjuk megtekinteni, amikor azok történnek. Igaz ez a GPU Technology Conference előadásaira is, melyek szintén elérhetőek online, témakörökre szedve, és ehhez csak az alábbi felsorolás valamelyikére kell kattintani:

Rendering & Ray-Tracing,

Real-Time Graphics,

Video & Image Processing,

All Topics.

Share.

About Author

Ratfai Gabor

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply