Mad Max: Fury Road – ami felrobbanhat, az fel is robban

0

Napi robbanásadagunk biztosan ki lesz elégítve, ha megtekintjük ezt a rövid, de annál eseménydúsabb Mad Max összeállítást. 

A Mad Max mozi elég ígéretesnek tűnik, legalábbis az előzetesek alapján joggal hisszük, hogy hozza azt a hangulatot, melyet a klasszikusnak nevezhető cím a magáénak tudhat. A mostani videó nem túl hosszú, viszont tömve van ilyen-olyan robbanásokkal, és nagyjából arra jó, hogy újra a reflektorfénybe hozza az érkezőben lévő filmet. A vizuális effektek az Iloura, a Method Studios, és a The Third Floor munkáját dicsérik.

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

Leave A Reply