Minden jót! – elköszön a szerkesztő

3

Kilenc hónap, több mint félezer írás, és több százezer karakter után megköszönöm mindenkinek, aki eddig velem tartott. A Meshmag pedig még ennél is jobb lesz!

Minden egyes kezdet magában hordozza azt, hogy egyszer be is kell fejezni, és nekem most jött el ez a pillanat. Az elmúlt kilenc hónapban sok dolog változott, többek között kialakult egyfajta tematika, ami ritmust adott a napi írásoknak, és a heti cikkeknek. Fura dolog egy oldal szerkesztőjének lenni, hiszen idővel óhatatlanul elkezdünk kötődni ahhoz, amit csinálunk, és ez így is van rendjén, máskülönben csak lelketlen firkászok lennénk, aki az egészet pusztán azért csinálja, hogy havonta egyszer csörögjön a kassza.

Jó volt itt lenni, segédkezni abban, hogy beinduljon, kialakuljon valami, ami ugyan jellegénél és témájánál fogva nem mozgat tízezres tömegeket, de aki felvállalja az írás felelősségét, annak kutya kötelessége ugyanazt a maximumot nyújtania néhány tucat, vagy pár száz embernek, mint egy harminc-, vagy hatvanezres olvasótábornak. Az elmúlt kilenc hónapban magam is együtt fejlődtem az oldallal, és fedeztem fel új lehetőségeket, tartalmakat, valamint témákat, melyekről azt gondoltam, hogy titeket,  a Meshmag olvasóit érdekelhet. Aztán ezt vagy megerősítették a találatok, vagy nem, de bárhogy történt is, igyekeztem olyan írásokat közölni, melyek egyaránt kiszolgálják a néhány percre betérőket, és a hosszabb időre itt ragadókat is.

Eközben természetesen voltak bakik, kisebb-nagyobb hibák, hiszen ez velejárója az írásnak, és annak a folyamatnak, ami a tanulással, fejlődéssel jár, de azt mondják, ha valahol mindig minden tökéletes, akkor ott semmit nem lehet tanulni. Bízom benne, hogy találtatok olyan híreket, cikkeket, melyeknél azt éreztétek, hogy volt értelme elolvasni, és rendkívül örülök annak, hogy az egyik könyvajánlónál visszajelzés érkezett a külföldi írótól, aki örömmel tapasztalta, hogy oldalunkon az ő kötetét mutattuk be. Még ennél is jobb volt az, hogy két ízben egy-egy olvasó vette magának a fáradságot, hogy felkutassa személyes elérhetőségemet, és így mondta el pozitív véleményét az oldalról, valamint a rajta megjelent írásokról.

Habár jómagam most elsétálok, de a Meshmag marad, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még színvonalasabb, az olvasóközönséget még jobban kiszolgáló, szakmailag tökéletesen megalapozott, összeszedett cikkeket fog tudni bemutatni. Minden jót nektek!

Share.

About Author

2009-ben kezdtem cikkeket írni a GameStar magazinba, majd rá két évre úgy hozta a sors, hogy átmenetileg a szerkesztői tevékenység vált a főprofillá. Ezt követően egyre több oldalnak dolgoztam, jellemzően a videojátékok, a számítástechnika és a mobilkommunikáció témáiban, de autóstesztek és alternatív hajtással foglalkozó autós cikkek is tarkítják a portfólióm. Szeretek időről-időre szubjektív véleményeket, gondolatébresztőket írni, melyek alapgondolatai leginkább a videojátékok világának történéseivel kapcsolatosak. Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni motor nélküli repülőgéppel a levegőben.

3 hozzászólás

    • Ratfai Gabor on

      Egyrészt köszönöm, hogy pozitívan értékeled az oldal tartalmát, másrészt pedig a Meshmag továbbra is élni fog, csak valaki más viszi majd a tartalomkészítést.
      A magam részéről örülök, hogy sikerült hozzájárulnom az oldal működéséhez, de nem ez a főállásom, és vannak bizonyos körülmények, melyek most azt hozták, hogy itt véget ért a munkám. Hiszem azonban, hogy ez csakis azt jelenti, hogy az oldal továbbfejlődik, és olyan tartalmak is megjelennek majd, melyek eddig nem voltak jelen.

Leave A Reply