Virágot mindenkinek – Megérkezett a PlantFactory 2015

0

Az E-on Software kiadta a 2015-ös PlantFactory-t.

A legutóbbi programfrissítésbe bekerültek az animálható 3d-s növények, áramvonalasabb lett az UI és a workflow. A felhasználók új export opciókat kapnak, beleértve a Ptex formátumot, amit a Disney animációk is használnak. A növények részeit ki lehet küldeni ZBrush-ba módosítani, majd vissza a PlantFactory-ba. Előre elkészített FBX export van benne a Unity 5 verziójához is.

Leegyszerűsítették a munkafolyamatot az új felhasználók kedvéért. Minden workflow azonos alapokkal rendelkezik, a többi azon múlik, hogy a négy kereskedelmi kiadás közül melyiket választjuk. Szintén felújították az anyagszerkesztőt, megmaradtak az általános csatornák; diffuse, alpha, normal map. A detail map újdonság, amiben tudunk másodlagos UV layer-t létrehozni. Vannak olyan újítások, amik mind a négy kiadásban helyet kaptak, ezek a kétoldalú anyagminták támogatása és a szél animációk.

Ha további információkat szeretnél a PlantFactory-ról, nézd meg a cég saját weboldalán.

Share.

About Author

Roósz Anita

2007-ben végeztem újságíróként. A következő éveket tanulással töltöttem, multimédia-fejlesztő lettem, majd a Mesharray 3ds Max Mesterkurzust is elvégeztem. Az elmúlt négy évben 3d grafikusként digitális tananyagfejlesztéssel foglalkoztam. Fő területem a Unity 3d-s animációk és a hangszerkesztés volt. Az újságírás sokáig csak hobbiként volt jelen az életemben. Leginkább zenei témájú cikkeket írtam, interjúkat és promóciós anyagokat készítettem zenekaroknak. Érdekelnek a hardver és szoftver újítások, a legújabb technológiák, és minden ami animáció, ill. vfx. Szabadidőmben amatőr fotósként tevékenykedek.

Leave A Reply