Megérkezett a Modo 901

0

A The Foundry bejelentette a Modo 901-es verzióját.

Ez egy szignifikáns update a programnak, olyan amilyen előtte még sosem volt! Összeszedtük egy csokorba az újításokat. Modellezés, textúrázás, animáció és render – a Modo 901 mindegyikben erőteljes új kreatív eszközöket és termelést segítő munkafolyamatokat készített, ami hatással van a teljes 3d alkotói folyamatra. Mindegy, hogy játékokkal, vizuális effektekkel, product designnal vagy média kommunikációval foglalkozunk, a Modo a legjobbat tudja nyújtani ezekhez a munkafolyamatokhoz.
Mesh Fusion: nincs több bonyolult és frusztráló boolean művelet! Ezentúl következetesen magas minőségű eredményt tudunk elérni az objektumok kombinálásával.
Progresszív baking: A textúrák beégetése elért a következő szintre, egy új progresszív ray-tracing technikával, ami megengedi, hogy betekintést nyerjünk a kész textúrába égetés közben.
Rengeteg javított és új eszköz a modellezési feladatokhoz.

És sokkal több újdonság vár még! http://www.thefoundry.co.uk/products/modo/latest-version/

Share.

About Author

Roósz Anita

2007-ben végeztem újságíróként. A következő éveket tanulással töltöttem, multimédia-fejlesztő lettem, majd a Mesharray 3ds Max Mesterkurzust is elvégeztem. Az elmúlt négy évben 3d grafikusként digitális tananyagfejlesztéssel foglalkoztam. Fő területem a Unity 3d-s animációk és a hangszerkesztés volt. Az újságírás sokáig csak hobbiként volt jelen az életemben. Leginkább zenei témájú cikkeket írtam, interjúkat és promóciós anyagokat készítettem zenekaroknak. Érdekelnek a hardver és szoftver újítások, a legújabb technológiák, és minden ami animáció, ill. vfx. Szabadidőmben amatőr fotósként tevékenykedek.

Leave A Reply