Reggeli kérdés – Az Adobe felvásárolja a The Foundry-t?

1

Értesülések szerint az amerikai szoftveróriás ajánlatot készít elő a The Foundry felvásárlására.

A The Foundry alá tartozik a Nuke, a Mari és a Modo. Nuke-al készült a legtöbb mai kasszasiker, mint például az Edge of Tomorrow, a Guardians of the Galaxy, az Avatar és a Twilight Saga is. A szoftver arról híres, hogy képes a zöld hátteres animációkat összekombinálni a film többi élőfelvételes részével egy shotba. Az Adobe célja az, hogy a The Foundry vizuális effekt és 3d eszközeit a szélesebb üzleti közösség számára is elérhetővé tegyék.

A vállalat 1996-ban indult 370 alkalmazottal. Jelenleg Londonban, Manchesterben, Los Angelesben, valamint a szilícium-völgyben és Shanghaiban is van irodájuk.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, látogass el a The Telegraph oldalára!

Share.

About Author

Roósz Anita

2007-ben végeztem újságíróként. A következő éveket tanulással töltöttem, multimédia-fejlesztő lettem, majd a Mesharray 3ds Max Mesterkurzust is elvégeztem. Az elmúlt négy évben 3d grafikusként digitális tananyagfejlesztéssel foglalkoztam. Fő területem a Unity 3d-s animációk és a hangszerkesztés volt. Az újságírás sokáig csak hobbiként volt jelen az életemben. Leginkább zenei témájú cikkeket írtam, interjúkat és promóciós anyagokat készítettem zenekaroknak. Érdekelnek a hardver és szoftver újítások, a legújabb technológiák, és minden ami animáció, ill. vfx. Szabadidőmben amatőr fotósként tevékenykedek.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Elkelt a The Foundry - de nem az Adobe vette meg - Meshmag

Leave A Reply