Grand Landscape

0

Grand CanyonKevés helyen nyílik alkalmunk az igazi “grandlendszképezésre”, amikor bent állunk a témában és tizen-milliméterekkel fotózhatjuk azt, mert semmi nem zavarja a kompozíciót.

Izgalmas, mert más gondolkodást kíván. Nagyon élveztük, hogy ezen a fotótúránkon gyakran nyílt lehetőségünk a 24 mm alatti tartományok kihasználására, ahogy ezen a képen is: valószerűtlen színekben pompázó naplemente a Grand Canyonból.

A kép 15 milliméteren készült, halszemoptikával. Az egyensúly miatt kicsit vágtam felülről.

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply