Csak kamu volt a 20 másodperces, dobálós Rubik-kocka kirakás

0

De miért is lehet érdekes számunkra, hogy valójában nem is lett kirakva 20 másodperc alatt a három Rubik-kocka úgy, hogy még zsonglőrködött is velük az ember? Mindjárt kiderül. 

Március 15-én került fel a YouTube-ra egy videó, melyen az látható, hogy Rubik-kocka kirakásba kezd, és 20 másodperc alatt sikerül neki, ráadásul úgy, hogy közben dobálja őket a levegőbe. A hozzászólások között nagyon sok olyan volt, melyben az emberek elismerésüket fejezték ki a mutatvány iránt, de néhány megkérdőjelezték, hogy ez valóban lehetséges, és mint tegnap kiderült, nekik volt igazik. Erről van szó egyébként:

Tegnap pedig felkerült egy másik videó, amiből kiderül, hogy valójában egyik Rubik-kocka sem volt igazi, hanem vizuális effektek segítségével keltek életre, ami Leo Weston, Richard Russell, James Dooley, valamint Lorenzo Newell hoztak össze. Mindannyian VFX artistok, ám az helytálló, hogy Leo Weston valóban ügyesen dobálja a tárgyakat, amit 12 éves kora óta gyakorol, és a Rubik-kocka is nagy barátja. Azt pedig, hogy miként készült a 20 másodperces dobálgatós kirakás, máris mutatjuk:

 

Share.

About Author

Avatar

Leave A Reply