Trükkök nélkül Logan sem az igazi

A Rising Sun Pictures leplezte le mindenki kedvenc X-Men hősének vizuális trükkjeit.

A Rising Sun Pictures egyike Hollywood gyakran foglalkoztatott vfx-stúdióinak. A csapat olyan filmeken és sorozatokon dolgozott, mint az Éhezők viadala, a Trónok harca, a Gravitáció, a Prometheus vagy épp több X-Men mozi. Utóbbi kapcsán többek közt a legutóbbi, a néhány hónappal ezelőtt vetített Logan is az ő kezük munkáját viseli magán.

A stúdió a napokban egy közel öt és fél perces videóban leplezte le a Logan néhány vizuális trükkjét. A video elején egy verekedős jelenetet láthatunk, amelyben Logan szó szerint felaprít néhány kemény fiút. Mint kiderül, mindennek nem, hogy a fele, kb a negyede sem igaz. Rengeteg 3d-s modellel oldották meg a végtag-leszaggatós részeket, de lényegében az egész díszlet vizuális utómunka csupán.

https://www.youtube.com/watch?v=UD_aCxKEyb4

Logan képes regenerálódni, a bekapott lövedékeket pedig egyszerűen csak kipattintja magából. Mindez természetesen szintén csak látszat. Ahogyan azt is nehéz lett volna trükkök nélkül megoldani, amikor a golyó végigpattog a mozgó téglákon. Végül levezetésnek egy újabb véres leszámolás, majd a híres Xavier professzor utolsó kérésének teljesítése is porondra kerül.

MEGOSZTÁS:
Meshmag