Guardians of the Galaxy Vol. 2 breakdown

A Framestore csapata még a Guardians of the Galaxy második részének breakdown videojáték is elképesztően hangulatosra készítette el.

Néhány hónappal ezelőtt került a mozikba a Marvel univerzum egyik legkülöncebb csapatának második kalandja, a Guardian’s of the Galaxy Vol. 2. Ebben Űrlord, Mordály, Drax és Gamora kiegészülve a cseperedő Groottal ismét nyakatekert küldetésre indulnak. Mint a szuperhősös és sci-fi mozik általában, úgy ez a film is a humoros dialógusokkal, a pörgős akcióval és persze az elképesztően látványos jelenetekkel lopja be magát a nézők szívébe. Utóbbihoz viszont rengeteg stúdió- és utómunkára volt szükség, és itt jött a képbe a Framestore csapata. A stúdió profizmusát mutatja, hogy még az alábbi breakdown videót is hihetetlenül hangulatosra vágták össze.

A video elején mindjárt a mozi nyitójelenetét láthatjuk, amit Groot szépen végigtáncol, amíg a többiek egy intergalaktikus szörnyeteggel csatáznak. Itt láthatjuk, hogyan készült Groot karaktere, hogyan vették fel egy színésszel a mozgását, de a háttérben dühöngő szörny titkait is leleplezik. Groothoz hasonlóan Mordály is teljes egészében a grafikusok munkájának gyümölcse, akik az anatómiát követve építették fel a modelljét: csontváz, izomzat, szervek, majd bőr, bunda és ruházat. Érdekes, hogy még a bunda és az orr részletessége is igen aprólékos. Később a film elején látott harc egyik érdekes részletét boncolgatják, ahol Drax beleugrik a szörny szájába, hogy belülről hasítsa ketté. A film egy másik főszereplője Yondu, aki füttyszóval irányít egy halálos nyílvesszőt. Egy jelenetben pedig egy egész űrhajó teljes legénységével végez, miközben békésen sétálgat egy függőfolyosón. Ez a jelent is megér egy misét.

A Framestore egyike Hollywood gyakran foglalkoztatott stúdióinak, akik olyan filmeken dolgoztak eddig, mint az Alien: Covenant vagy a Beauty and the Beast, de számos reklámban és videoklipben is közreműködtek.

MEGOSZTÁS:
Meshmag