Suburbicon breakdown a Goodbye Kansastől

Egy csendes kisváros sötét titkait tárja fel a Suburbicon, amelynek elkészítéséről most a Goodbye Kansas stúdió mutatott egy breakdown videót.

Matt Damon és Julianne Moore főszereplésével tavaly ősszel került a mozikba a Suburbicon. A történet az ’50-es években játszódott egy csendes, első ránézésre teljesen hétköznapi kisvárosban. A város maga talán tényleg normális is volt, csak épp a lakóknak voltak sötét titkai. A film elkészítésében a Goodbye Kansas stúdiója is részt vett, akik egy breakdown videóban mutatták be munkájukat.

A Suburbicon tipikus példája annak, hogy nem csak a szuperhősös moziknak vagy a sci-fiknek van szüksége tisztes utómunkára. Még egy olyan teljesen hétköznapi jelenet is, mint a kert végében sétálgatás, ma már a VFX-stúdiók által válnak teljessé. A videóban látható, hogy sok jelenetet teljesen más környezetben vettek fel, mint ami végül a filmben megjelent. Ilyen a parkoló is, amely valójában egy lapos épület előtt található, ám a filmben egy irodaházat raktak ennek a helyére. Maga a kertváros végeláthatatlan házsorai is csak digitálisan kerültek a filmbe. Julianne Moore mindjárt két szerepet is eljátszik, egy kerekesszékes szőke és egy barna nő figuráját, akik gyakran egyszerre szerepelnek. Erre is mutatnak egy példát, hogy hol egyik, hol másik karaktert utólag rajzolták a képernyőre.

A Goodbye Kansas továbbra is az egyik legsűrűbben foglalkoztatott stúdió Hollywoodban, de sorozatok, reklámok és videojátékok átvezetői és előzetesei is fűződnek a nevükhöz.

MEGOSZTÁS:
Meshmag