Naakii

1

Kanadai darvakKésik a hideg – mondja egy magát zunyinak valló Ranger -, kevés még a daru. Sebaj gondoltam, kettő biztosan akad. Amúgy sem illett az elképzelésembe a csúcsidőben több tízezresre felduzzadó nagy darucsoport.

A kép Új-Mexikóban készült a Rio Grande kiszélesedésében, apacs területen. Persze, a hideg is megjött, másnap hajnalra -10-re esett a hőmérséklet. 🙂

Naakii: kettő, atabaszkán (apacs) nyelven.

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Gold & Blue - Meshmag

Leave A Reply