A Butte

0

GBA_20151204_1621_5DSR_9238-HDRFel tudunk menni, elvégre ezért béreltünk 4×4-est! – biztattam a másik autó sofőrjét a térkép fölé hajolva. Nézd, végigmegyünk ezen a vízmosáson, megkerüljük itt ezt a hasadékot, aztán csak tovább előre, és már fent is vagyunk a butte-on. Ennyire egyszerű, csak visszafelé kell vigyázni, mert naplemente után átalakul a táj és nem mutatnánk jól egy szakadékba zuhanva. 🙂

Ez utóbbi mondat talán nem kellett volna, de végül eredményes volt az unszolás. Tényleg nem volt nehéz dolga a komoly járműveinknek, a naplemente pedig jutalmul meseszerű terepasztallá változtatta a több száz méterrel alattunk elterülő tájat.

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply