Így készülnek a Domestos reklámok

Mindenki ismeri az illemhelyek gonosz, csúf kis lakóiról szóló Domestos reklámokat. Az Outpost VFX most megmutatja, hogyan készülnek.

A Domestos reklámok kedvesnek cseppet sem nevezhető hőseit hazánkban is mindenki ismeri. A baktériumokról és más kórokozókról szóló reklámok általában mindig ugyanarról szólnak: ők megpróbálják leigázni a világot, a fertőtlenítő pedig könyörtelenül elsöpri őket.

A reklámok elkészítésével az Outpost VFX stúdiót bízták meg. A csapat teljesen szabad kezet kapott, ők feleltek a storyboardért, a karakterek megtervezéséért, valamint a teljes munkafolyamatért. A stúdió emellett új 2d-s és 3d-s technikákat alkalmazott, valamint a tömeg renderelését is új megoldásokkal tették gördülékenyebbé. A stúdió külön tervezte meg a szereplőket, valamint a beszédet tartó főbacit. A végeredmény egy újabb gusztustalan Domestos reklám lett. Szegény bacik épp Martin Luther Kinget idéző hangulatban készülnek a világuralomra, amikor az égből lecsap rájuk a fertőtlenítő veszedelem és elsöpri az összejövetelt.

MEGOSZTÁS:
Meshmag