Megjelent a cineSync 4.1.5

A Cospective kiadta a cineSync nevű remote shot review és approval tool 4.1.5-ös verzióját. Az új verzióban több klipet játszhatunk vissza úgy, mintha egyetlen folytatólagos fájlról lenne szó.

A frissítés még a Siggraph 2018 alatt jelent meg.

Távoli shot review és approval
Az eredetileg 2005-ben kiadott cineSync a visual effects ipar egyik kedvenc szoftvere lett a shotok távoli megtekintésére és átellenőrzésére. Többek között az ILM és a Sony Pictures Imageworks is ezzel dolgozik.

A szoftver segítségével a világ két különböző pontján élő munkatársak is egyszerre tekinthetnek meg work-in-progress felvételeket.

A cineSync minden jelentős operációs rendszerrel kompatibilis, támogatja a nagy felbontású és képkockasűrűségű videókat, és több beépített eszköze is van jegyzetek egyenesen a videóra való rajzolására. A jegyzetek később PDF formátumban exportálhatóak is, hogy utána körbe lehessen őket küldeni a videón dolgozó művészek között.

File sequence playback
A legnagyobb újdonság ezúttal a file sequence playback, aminek segítségével több videoklipet játszhatunk le egymás után, kontextust adva a különböző videódaraboknak.

A file sequence-eket bármikor bővíthetjük vagy átrendezhetjük, a jegyzetek a helyükön maradnak, és visszaexportálhatóak Shotgunba vagy ftrack-be minden probléma nélkül.

A frissítés ezen kívül nagyrészt bugfixeket tartalmazott, illetve a Pro accounttal rendelkezők számára javították a Shotgun és ftrack integrációt.

Az újdonságok teljes listája a Cospective blogján

MEGOSZTÁS:
Meshmag