Milk & Honey

0

Milk & Honey

Nagyon izgalmas út volt eldugott, nehezen elérhető, ritkán látogatott helyekkel. A sok off-road kifárasztotta a sofőröket, de kitartó és motivált csapattal mentem, mindenkit hajtott az új helyszínek, új látószögek felfedezése.

A fényekkel nagyon szerencsénk volt. Voltak tompa, lágy árnyékot produkáló, csíkokban foltos, mélységet hangsúlyozó, pamacsos, a témát kiemelő, meg persze nagyon jó színhangzatú, telt arany, narancs, vörös és kék árnyalataink.

Az egészet pedig fokozta, hogy Idén vastag, tartós hóréteg lepte a Grand Staircase-Escalante-t, a Canyonlands-et és a Capitol Reef környéket, mi pedig kihasználtuk ennek a ritka szerencsének minden pillanatát. Nagyon gazdag képanyaggal térünk haza 🙂

 

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply