Megjelent a Cinema 4D R21.1 a Maxon-tól

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Maxon kiadta a Cinema 4D R21.1-et. A 3D szoftver legújabb service pack kiadásában támogatást kaptak a Redshift materialok a Cinema 4D node alapú material rendszerében.

Redshift materialok a Cinema 4D node alapú framework-jében
A Cinema 4D R21.1, ami a Redshift 3.0.12 experimental build mellett jelent meg, támogatást nyújt a Cinema 4D új node alapú material rendszeréhez.

Ez a két frissítés lehetővé teszi a Redshift materialok definiálását a Cinema 4D node alapú framework-jében, illetve a Redshift többi host alkalmazásában is elérhetővé válnak a Cinema 4D procedurális noise típusai.

A Maxon CEO-ja, David McGavran úgy írt a frissítésről, mint a Redshift Maxon általi megvétele utáni első közös együttműködés gyümölcséről.

A help fájlok újra elérhetőek offline is
A Cinema 4D R21.1 visszaállítja a help fájlok offline, a Cinema 4D ablakában való megtekinthetőségét, miután az R21.1-ben ezt kivették. Az offline fájlok innen tölthetőek le.

Több bugfix is érkezett: a PDF changelog 7 oldal hosszú.

A Cinema 4D R21.1 használatához Windows 10-re vagy legalább Mac OS X 10.12.6-ra van szükség. Egy öröklicenc 3495 dollárba kerül, vagy előfizetéssel a Cinema 4D havi 94.99 dollárért, a Cinema 4D és a Redshift együtt pedig havi 116.99 dollárért érhető el.

Több információ a Cinema 4D R21.1-ről a termék weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag