70 low-poly 3D növénymodell ingyen!

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Az Epic Games Erhan Yilmaz 3D artist-al együttműködve egy 70 low-poly 3D növénymodellből álló csomagot hozott létre, mely ingyenesen letölthető az Unreal Engine store-ból.

A csomag része az Epic októberi ingyenes marketplace kontentjének, mely épület és karaktermodelleket is tartalmaz.

Több mint 70 low-poly fű és virágmodell

A Plants Pack mérsékelt övi fű és virágmodelleket tartalmaz, geometriájuk 800 és 5000 polygon között van, 4096x4096 vagy 8192x8192 felbontással.

Az assetek használhatóak az Unreal Engine vegetation tool-jával, támogatják a szél animációt, vagy önállóan elhelyezik azt a jelenetben.

Rendszerkövetelmény és elérhetőség

Erhan Yilmaz Plants Pack-je 2020 októberében ingyenesen elérhető az Unreal Engine Marketplace-en keresztül. Kompatibilis az Unreal Engine 4.10+ verzióval.

marketplace használati jogai engedélyezik, hogy a nem Epic Games által létrehozott asseteket más játékmotorokba és DCC szoftverekbe exportáljuk, bár nyilvánvalóan egyes funkciók működéséhez UE4 szükséges.

Töltsd le Erhan Yilmaz Plant Pack-jét az Unreal Engine Marketplace-ből.

MEGOSZTÁS:
Meshmag