Több mint 90 ingyenes 3D modell a RenderCrate asset könyvtárból

A RenderCrate online asset könyvtár frissítette az ingyenesen letölthető tartalmakat, így már több mint 90 3D modell áll a felhasználók rendelkezésére.

A legújabb csomag egy scan-alapú moduláris asset pack középkori várakhoz.

Low-poly 3D modellek beltéri és kültéri environment-ekhez

A RenderCrate a ProductionCrate online könyvtár része, mely számos stock asset-et biztosít motion graphics és visual effects munkákhoz, különösen olyan online platformokhoz, mint a YouTube.

Korábban már írtunk az ingyenes FX tartalmakról, de a könyvtárban olyan hangeffektek is fellelhetőek, mint a robbanások, ágyúlövések, valamint egyéb harci hangok, a RenderCrate-ben pedig low-poly 3D modelleket találhatunk.

A cikk írásakor ezek közül 97 ingyenesen letölthető, beleértve a különböző épületeket, beltéri és kültéri bútorokat, valamint sportfelszereléseket.

A fájlok jellemzően FBX és OBJ formátumban, PBR textúrákkal, metallic-roughness és specular-glossiness formátumokban, 1,024x1,024px felbontástól 8,192 x 8,192px felbontásig állnak rendelkezésre.

Moduláris 3D asset-ek középkori várakhoz

A legújabb modellek egyben a legkomplexebbek is, a 3D asset-ekből álló moduláris kit Dubrovnik és Horvátország valós épületeinek fotogrammetriáján alapul.

A csomag olyan épület scan-eket tartalmaz, melyeket már láthattunk a részben itt forgatott Trónok Harcában is, beleértve a falakat, tornyokat, kisebb melléképületeket és házakat, melyekből egész városokat lehet összeállítani.

A fájlok FBX és USDZ formátumokban tölthetőek le, így a legtöbb DCC-szoftverben használhatóak, beleértve a 3ds Max-ot, a Blendert, a Cinema 4D-t, a Maya-t és a Houdini-t, valamint az olyan játékmotorokat, mint a Unity és az Unreal Engine.

A csomag 4 textúra set-et tartalmaz (light, brown, dark, old brick) akár 8192 x 8192 képpont felbontásig.

Nagyobb felbontásban elérhető kereskedelmi asset-ek

ProductionCrate-n több mint 10.000 kereskedelmi asset közül válogathatunk, melyek jellemzően magasabb felbontásúak, mint az ingyenes tartalmak.

A napi 50 letöltést biztosító egyéni előfizetés ára évi 79 dollár. A 299 dollárba kerülő studio előfizetés 5 csapattag között osztható meg és 100 letöltést biztosít naponta.

Licencfeltételek

A ProductionCrate ingyenes asset-jei engedélyezettek kereskedelmi projektekben való használatra: a GYIK itt, a teljes szerződési feltételek pedig itt tekinthetőek meg.

Az asset-ek letöltéséhez regisztráció szükséges, mely napi 5 letöltésre jogosít.

Az oldal havi 15 dollár adományozására buzdít,ezért a regisztrációs folyamat átirányít a PayPal-ra, de egy linkre kattintva fizetés nélkül vissza lehet térni az oldalra.

Töltsd le az ingyenes 3D modelleket a RenderCrate-ről

Meshmag