RenderHub: barátságos 3D közösség és piactér

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A RenderHub egyre népszerűbb a 3D tartalomkészítők és artist-ok körében. Közösségorientáltsága és növekvő piaca miatt fantasztikus platform minden szakember számára. A RenderHub a letölthető 3D modellek és asset-ek széles választéka mellett egy olyan barátságos közösséggel is büszkélkedhet, ahol az artist-ok megosztják egymással munkáikat, tudásukat és tapasztalataikat.

Nézzük meg közelebbről, hogy miért lehet megfelelő számodra a RenderHub.

Cybernetic Soldier Perseus – Complete Edition 3D Model Hisqiefurqoni-tól, elérhető a RenderHub-on.

A RenderHub közösség

A RenderHub egyik kiemelkedő tulajdonsága a barátságos 3D közösség. A tagok felölthetik a galériába 3D rendereiket, megoszthatják munkáikat, és feedback-et is kaphatnak más artist-októl.

A felhasználók kapcsolatba léphetnek egymással a fórumokon, továbbá privát beszélgetéseket folytathatnak az üzenetközpont használatával.

A közösség aktív és támogató, a világ minden tájáról származó tagokkal. A RenderHub-on ihletet meríthet minden kezdő és tapasztalt szakember, új technikákat sajátíthatunk el és barátokat is szerezhetünk.

A 3D piactér

A honlap legfőbb vonzereje a 3D piactér. 3D modellek, 3D nyomtatásra kész fájlok és egyéb asset-ek széles választékát kínálja 3D jelenetekhez.

Karakterek, járművek, épületek, environent-ek, prop-ok, bármit megtalálunk, amit keresünk.

A modellek minősége magas, sokukat profi artist készítette. Lehetőség van a modellek értékelésére is, így a legjobb értékeléseket kapó modellek a listák elejére sorolódnak.

A RenderHub-on könnyen megtalálhatod a megfelelő 3D modelleket és tartalmat a projektedhez. Böngészhetsz a kategóriák között terméktípus szerint, de rá is kereshetsz arra, amire szükséged van. Vásárlás után a letöltés azonnal elérhető.

A 3D modellek és asset-ek értékesítése RenderHub-on nagyszerű bevételszerzési lehetőség, csak létre kell hozni egy fiókot, majd el is lehet kezden a termékek feltöltését.

Military Tugboat ASD 3D Model IgorYerm-től, elérhető a RenderHub-on.

Egyéb funkciók

A közösségen és a piactéren kívül a RenderHub egyéb fontos funkciói a következők:

 • Ingyenes content
  Alacsony költségvetésű projektek, vagy kezdő artist-ok számára kecsegtető a több ezer ingyenes 3D modell és asset.
 • Oktatóanyagok
  A RenderHub Learning Center-ben step by step útmutatókat és videós tuorial-okat találunk, amelyeket a közösség tagjai készítettek, a modellezéstől a textúrázáson át az animációig és a renderelésig mindenre kiterjednek.
 • Háttérképek
  Számos kiváló minőségű 3D háttérkép között böngészhetünk amelyeket RenderHub artist-ok készítettek és számos különböző formátumban elérhetők asztali és mobileszközökön egyaránt.
 • Versenyek
  A RenderHub egész évben számos 3D versenyt rendez. Ezek a közösségi tevékenységek remek lehetőségek arra, megmutasd a munkádat, fejleszd képességeidet, és akár izgalmas díjakat is nyerj.

Cyberpunk Sushi House 3D Model PixMoDream-től, elérhető a RenderHub-on.

Kiemelkedő platform

A RenderHub barátságos közösséget, 3D modellek és asset-ek széles választékát, valamint egyéb olyan funkciókat kínál, amelyek kiemelik a hasonló platformok közül. Legyél akár olyan profi, aki high-quality asset-et szeretne vásárolni, akár olyan kezdő, aki új technikákat szeretne elsajátítani, a RenderHub mindenki számára kínál valamit.

Ha még nem tetted meg, érdemes benézni és kipróbálni

Látogasd meg a RenderHub honlapját

MEGOSZTÁS:
Meshmag