Skóciai fotótúra

0

Old Man of Storr

Halszem, 16-35, 24-70, 70-200, 300, 1Dx, 5Dmk2, 7Dmk2, állvány, szűrők, stb. Ismét tele a fotóstáska. Novemberben megint Skóciába indultam egy hatfős fotós csapattal.

Az augusztusi túra nagyon jól sikerült, de mégis sok kép ottmarad. Készültem ezekre is, de több új elképzelésem is volt. Persze minden a fényeken múlik – nyugtatgattam magam, mert kezdtem túlságosan rápörögni a témára.

Nagyon jó volt a csapat, jó volt a hangulat és nem csak a Scotch miatt. Elsősorban tájazni indultunk, de végül a kedvező időjárás miatt sasokat is tudtunk fotózni.

Két képet hoztam most nektek, melyek jól kifejezik a táj hangulatát és sokszínűségét.

Grian as loch

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply