Kokubetsu – 告別

0

indulasDélután öt múlt, és én a többieknél is lassabban pakolom össze a cuccaimat. Valahogy nem akaródzik. Elfáradtam, de érzem, hogy nem a fáradtság miatt.

Nagyon távolinak tűnik, pedig csak egy hónap telt el Japánba érkezésem óta. Ezalatt vezettem 3000 kilométert, megjártuk Kyushut és bebarangoltuk Hokkaidót. Álltunk bebugyolálva, a mínusz 25 fokba dermedt tájban, és apró virágok között, plusz 20-ban, a langyos záporban.

Két különböző túra, két különböző hangulat, két különböző hozzáállás. Csaba, Gábor és Tibor: tetszett a felkészültségetek, ahogyan akartátok a Képet és úgy gondolom, hogy sikerült is! Attila, Gyuri, Mariann és Tibi: Ti mást kerestetek. Jó volt új helyeket felfedezni, hosszan fotózni a napfelkeltékben és elmerülni az apró izakayák világában.

De holnap indulunk. Hamarosan újra otthon 🙂

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply