Toshi no keikan – 都市の景観

1
Toshi no keikan

Canon EOS 5Ds R, EF 11-24/f4 @ 22mm, f7.1, ISO400

450 méter magasan vagyunk. Alattunk a Sumida és az Arakawa szeli át Tokió szikrázó rengetegét, melybe aprócska autók rajzolnak izzó árkokat. A folyamok partján a város azonos nevű negyedei terülnek el, azokon túl pedig Adachi és Katsushika fényei keretezik az elénk táruló látványt.

Sokszor jártam már Tokióban, sokszor elterveztem egy hasonló képet, de valami mindig közbeszólt. Volt, hogy az időjárás, de legtöbbször egyszerűen nem fért bele a programba. Idén viszont nem hagytuk magunkat! Bár az egész csapat nagyon elfáradt, egy utolsó nekirugaszkodással feljutottunk japán legmagasabb épületének a közel 640 méter magas Tokyo Sukaitsuri kilátószintjére.

 

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Terepen tesztelve: Canon EF 11-24mm f/4L USM - Meshmag

Leave A Reply