Programajánló: Macskafogó 30 - ott a helyed!

A Macskafogó a magyar rajzfilm egyik legcsodálatosabb alkotása, ami mostanra öregebb, mint az ország mint az ország feltörekvő ifjúsága. 

A Macskafogó, ha ember lenne, mostanra nagyjából lenne két gyerek, egy lakása, aminek a hiteléből már csak 14 év van hátra, és talán egy új, de hitelre vásárolt Astrára is összegyűlt volna neki. Ám mivel a Macskafogó nem egy ember, hanem egy kiemelkedően sikeres rajzfilm, ilyesmiről szó sincs. Az alábbi ünneplésről viszont annál inkább, amire a Facebookon toborozzák az érdeklődőket.

macskafogo

Macskafogó 30

M.M.u (Mickey Mouse után) 110-ben, 30 évvel Grabowski sikeres küldetése után ünnepélyes vetítést szervez az Intermouse a 30-ik évforduló tiszteletére!

Az ünnepségen újra megnézhetitek 35 mm-en, hogyan sikerült Grabowskinak megszereznie a mikrofilmet Fushimishi professzortól, a film rendezője Ternvoszky Béla pedig arról mesél, hogyan készült el a Macskafogó 30 évvel ezelőtt, ráadásul mind ezt a film stábja is veletek nézi majd! Ezek után még egy dedikált Macskafogó film plakátot is kisorsolunk!

A vetítés után rögtön kezdődik a Toldi Kicks! Macskák vs. Egerek buli, ahol Macskafogós Dj-k, Vj-k és további meglepetések várnak benneteket! Az ünnepség házigazdája pedig Szabó Simon színész és Farkas Franciska színésznő lesz! 🙂

Az online jegyvásárlás már elindult: http://bit.ly/Macskafogo30,

MEGOSZTÁS:
Meshmag