Itt a különleges lehetőség, ösztöndíjas képzések a Mesharray-ben!

Ritka az, amikor az embernek azt mondják, hogy gyere, megtanítunk neked mindent, amit mi tudunk úgy, hogy az valóban használható legyen már attól a perctől kezdve, hogy kilépsz a tanteremből, ráadásul annak az árnak a töredékéért, amennyibe mindez kerülni szokott. Most azonban pontosan erről van szó, köszönhetően a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásának.

Oldalunkon időről időre bemutatunk a szakmában sikeres embereket, akiknek többek között azért sikerült elhelyezkedniük, mert tudatában voltak annak, hogy bár az autodidakta módszerrel is előre lehet jutni, de sokkal hasznosabb, ha ott sajátítják el a szükséges ismereteket, ahol hatalmas tudás koncentrálódik egyetlen helyen.

Ennek köszönhetően interjúalanyaink egyike sem bánta meg, hogy a Mesharray képzését választotta, hiszen saját jól felfogott érdekük is azt diktálta, hogy a legjobbaktól tanuljanak, innentől kezdve pedig csak a kitartásukon, és szorgalmukon múlott, hogy a képzésen elhangzottakat milyen formában szintetizálták és fordították saját előnyükre.

Lampert Gábor tanár úr óráin rájöttem, hogy ha igazán érteni akarok ahhoz, amit csinálok, akkor bizony meg kell tanulnom az elméleti hátterét is a digitális grafikának

Horváth Balázs OtterWorks.

Akad, akit egykor diákunként üdvözölhettünk, mostanra pedig vendégoktatóként vesz részt az előadásokon, míg mások olyan stúdióknál dolgoznak, mint az évtizedek óta legjobb formáját hozó ILM, vagy nemzetközi mezőnyben is élvonalba tartozó, hazai Digic Pictures. Mindezt úgy, hogy hajlandóak voltak beülni a padba, hogy jól képzett, a szakma igényeit maradéktalanul ismerő oktatók végigvezessék őket azon az úton, melynek végén megnyílhatnak az ajtók a karrier felé.

Beíratkoztam a Mesharray 3D vizualizáció képzésére, ahol rengeteget tanultam, és nagyon stabil alapot kaptam, amire ezek után már könnyebben tudtam és tudok azóta is építkezni

Pelles Kyra látványtervező

Most jön a lényeg: támogatva képezheted magad!

A Magyar Nemzeti Filmalap felismerte, hogy égető szükség van a filmipar szakemberigényének kielégítésére, de ez csak úgy megy, ha pályázati lehetőségekkel támogatja a szükséges ismeretek átadásán dolgozó képzőhelyeket. A cél, hogy tényleges szakmai ismeretekkel, hazai és nemzetközi viszonylatban is értékes jártassággal, számottevő elméleti és gyakorlati tapasztalattal bíró emberi erőforrást biztosítson a hazai filmipar számára.

A képzéseket sikeresen teljesítők részt vehetnek a Filmalap gyakornoki programjában. A Mesharray egyike azon intézményeknek, melyek sikeresen pályáztak a támogatásra, így a 3ds Max és Maya 3D képzéseinket közel 37%-os képzési díj támogatással végezheti el - sajnos, csak - korlátozott számú jelentkező. Így azok is jelentkezhetnek, akikben önmaguk képzésének vágya és a szorgalom eddig is megvolt, de ennyi hiányzott a tandíjból.

Egyből megtetszett a dolog, úgyhogy én is beíratkoztam a 3ds Max mesterkurzusra, ahol már az első óra után tudtam, ezzel szeretnék foglalkozni

Éltető Csaba Digital Apes

Csak a legjobbal érd be!

A Mesharray mindent megad, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy jó esélyekkel indulj a piacon, hiszen oktatói egytől egyig felkészült, rutinos, elismert szakemberek, akik nem csak kíváló oktatók, hanem azzal is tisztában vannak, hogy milyen követelményeket támasztanak a munkaadók, tehát a stúdiók. A Mesharray képzésén nem csak ledarálják neked az anyagot, hanem a legismertebb honi cégekkel karöltve kidolgozott tematikában sajátíthatod el az ismereteket, melyek így tényleges, praktikus, valódi tudást nyújtanak. Ez pedig remek ugródeszka lehet a pályakezdőknek, de hasznos kiegészítő képzés azoknak is, akik már szereztek némi jártasságot a témában.

Meg kellett tanulnom a Nuke szoftver használatát, amihez a Mesharray Nuke tanfolyamát választottam. Az intenzív oktatásnak köszönhetően rövid idő alatt elsajátítottam az alapokat

Kasza Orsolya Digital Apes

A jelentkezés elkezdődött! A további feltételekről a Mesharray weboldalán tájékozódhatsz!

MEGOSZTÁS:
Meshmag