Sundance 2017: idén az Nvidia Quadro Pascal villant

A New Frontier program keretein belül a Giant mögött álló történetmesélő úttörők tavaly már elkápráztatták a közönséget, és most megint erre készülnek, amiben az Nvidia GPU-ja lehet a segítségükre.

A Giant néző megtapasztalhatták az élményt, hogy milyen egy háborús zónában ragadni, és az interaktív elemekkel megtűzdelt műsor tényleg nagyon jóra sikerült. Az idei műsor a Tree névre hallgat,  és az újabb felejthetetlen műsorról az Nvidia Pascal alapú Quadro GPU gondoskodik, bemutatva az anyatermészetet, és annak lakóit.

Ez már egyébként a második része lesz  annak a VR/AR trilógiának, mely bolygónk életéről szól, és nem kétséges, hogy ismét csodás látványban lesz része azoknak, akik megtekintik az alkotást.

A tapasztalatok erőteljesen befolyásolják az attitűdöket, és minél több valódi tapasztalatot nyújtunk, annál jobban tudjuk befolyásolni a közönséget. Az Nvidia Quadro professzionális GPU segítségével elérhetjük a vizuális hűség legmagasabb szintjét, közel nulla késleltetéssel, és ez garantálja a magával ragadó, hihető élményt

- áll a készítők közleményében.

A rendkívül érdekes programról további részleteket olvashattok, ha ide kattintotok.

MEGOSZTÁS:
Meshmag