Kareki – 枯木

0
Canon EOS 5Ds R, EF 2.8/70-200L IS USM II @ 90mm,  f/4, 1/200, ISO200

Canon EOS 5Ds R, EF 2.8/70-200L IS USM II @ 90mm, f/4, 1/200, ISO200

A Notsuke-t nem csak szarvasai miatt kedvelem. Van ott egy furcsa, groteszk formába száradt facsoport, amit régóta kerülgetek. Fotóztam már többször. Télen és ősszel is, de a mostani tél hozta el az igazi pillanatot.

Már elmúlt a Napfelkelte, a szarvasok felébredtek és beljebb húzódtak a Notsuke fagyott erdejébe. A Nap is magasabban járt, de a hóesés nem hagyott alább, felkavart jégkristályaival élesen karcolt arcunkba az erősödő szél.

A látótávolság nagyon lecsökkent, igazából nem hittem, hogy több fotó készül még ezen a reggel, de a szél hirtelen elbizonytalanodott, irányát keresve átbillent, feltárva, ahogy a párszáz méterre ágaskodó, kiszáradt törzsek a kavargó hóval járták együtt különös táncukat…

 

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply