Készül a RealFlow | Cinema 4D 2.0

Nem tudni még, mikor érkezik a RealFlow folyadékszimulátor Cinema 4D-hez készülő legújabb kiadása, amely az önálló szoftver legutóbbi verzióinak funkcióiból emel át néhányat.

A RealFlow jelenleg 10.1-es verziójánál tart, amely számos új funkcióval bővült az előző kiadásokhoz képest. A szoftvert fejlesztő Next Limit már korábban készített egy „lebutított” verziót, amely kifejezetten a Cinema 4D-be épül be. Ennek készül a legújabb, 2.0-s változata.

Az új kiadásban számos olyan újdonság debütál, amely az önálló szoftver 10-es és 10.1-es verzióiban jelentek meg először. Immár az anyagok sokkal szélesebb körét lehet majd szimulálni, mint a szemcsés szilárd anyagok, a nyúlós anyagok, a viszkoelasztikus folyadékok, valamint a merev és rugalmas testek. Szintén újdonság – bár az önálló szoftverben már régóta elérhető – a több eltérő tulajdonságú folyadék keveredésének szimulációja. Erre kiváló példa a víz és az olaj. Emellett a felhasználók rengeteg olyan tulajdonságon finomíthatnak majd, amelyek az adott jelenetben szereplő folyadékok viselkedését befolyásolják.

A RealFlow | Cinema 4D 2.0 egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. Aki viszont szeretne kedvezőbb áron hozzájutni, az a hivatalos oldalon július 24-ig előrendelheti a szoftvert. Ugyanitt az új kiadás részletes leírását, valamint az előző kiadással való összehasonlítást is megtaláljátok.

MEGOSZTÁS:
Meshmag