Midnight Texas breakdown a Goodbye Kansas Studiostól

A Midnight Texas sorozat első évadának néhány epizódján dolgozott a csapat, most megmutatják, pontosan miken.

A Goodby Kansas Studios a napokban újabb breakdown videóval örvendeztette meg a rajongókat. Ebben ezúttal az idén elrajtolt Midnight Texas című sorozat első évadának néhány epizódját láthatjuk. Pontosabban azokat a jeleneteket, amelyeknek a vizuális megvalósítását a stúdióra bízták.

A Midnight Texas története egy eldugott kisvárosban játszódik, ahová mindenféle számkivetett, mutáns és szörnyeteg menekült a civilizáció elől. Vannak itt vámpírok, boszorkányok, telekinetikus képességgel bírók és más fura szerzetek. Bár mind teljesen mások, egy nagy családként tartanak össze, hogy megvédjék otthonukat a kívülállóktól és gyakran saját múltjuk árnyaitól.

https://vimeo.com/236362281

A stúdió a fenti videót kifejezetten egy boszorkány köré építette fel. Először azt mutatják meg, hogyan varázsoltak hatalmas, hegyes fogsort az egyébként csinos szőke színésznőnek. A kívánt rémisztő hatás kedvéért picit meg is nyújtották az állkapcsát, vad csillogást adtak a szemének és fura erezetet az arcának. Később szegény meglehetősen csúnya halált hal némi benzin és egy gyufa segítségével. Ebben a jelenetben igazából az az érdekes rész, amikor a lángoló test végül fekete szurok szerű masszává olvad. De azért a lángoló testet megalkotni sem volt könnyű. A video végén pedig a test átváltozását tárják elénk rétegről rétegre.

A Goodbye Kansas Studios televíziós sorozatok mellett reklámokon, mozikon és videojáték-előzeteseken is dolgozott. Utóbbi terén egész széles a portfóliójuk. Készítettek trailert a World of Warplanesnek, a Warhammer 40,000: End Times – Vermintide-nak, a Battlerite-nak, az Unravelnek, a Dead by Daylight egyik kiegészítőjének, de a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsnek és a Biomutantnak is.

MEGOSZTÁS:
Meshmag