Még egy Guardians of the Galaxy Vol. 2 breakdown

Ezúttal a Scanline VFX csapata mutatja meg, a Guardians of the Galaxy Vol. 2 mely jelenetein dolgoztak.

Néhány nappal ezelőtt a Framestore jóvoltából kaptunk egy nagyon látványos és hangulatos breakdown videót a Guardians of the Galaxy Vol. 2 egyes jeleneteiről. Akkor Groot, Mordály, az intergalaktikus szörny és Yondu volt a főszereplő. Az ő jeleneteik elkészítésébe nyertünk egy kis betekintést a modellezéstől az animáláson keresztül egészen az effektezésig. Most pedig a Scanline VFX stúdió mutatja meg, hogy ők mi mindenen dolgoztak a film elkészítése során.

Míg a Framestor csapata inkább a békésebb jeleneteken dolgoztak (kivéve ugye a nyitó csatajelenetet), addig a Scanline sokkal akciódúsabb részeket keltett életre. A videó jelentős részében Gamorát és testvérét, Nebulát láthatjuk egymás ellen csatázni. Gamora épp egy mesebeli tájat csodál, mikor Nebula egy űrhajóval rátámad. Bekergeti egy szakadékba, majd egy barlangban folytatódik a csata. A jelenetek többségében Gamora valóban jelen van, sőt, még a szakadékba ugrást is valóban felvették – stúdióban persze. A video vége felé pedig Ego fondorlatos támadását láthatjuk, ahogy univerzumszerte elkezd terjeszkedni és hatalmas, növekvő kék masszaként magába kebelez mindent.

A Scanline VFX szintén Hollywood gyakran foglalkoztatott stúdiói közé tartozik. A Guardians of the Galaxy Vol. 2 mellett olyan filmeken is dolgoztak, mint a The Avengers, a Godzilla, a Super 8, a San Andreas, a Power Rangers vagy az Independece Day: Resurgence.

MEGOSZTÁS:
Meshmag