Showreel az RVX stúdió munkáiból

Az RVX stúdió olyan filmeken dolgozott az elmúlt években, mint az Everest vagy a Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Az izlandi RVX stúdió számos mozis, videojátékos és VR-projektben vett részt az elmúlt években. A csapat a napokban egy új videós összeállítást tett közzé a világhálón, ahol munkáikból szemezgettek.

A stúdió olyan mozik elkészítésében vállalt szerepet, mint az Everest vagy a Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Előbbi a világ legmagasabb hegycsúcsának 1996-os megmászásáról szól, amely végül tragédiába torkollott. A tapasztalt hegymászó és a mászóturizmus egyik megteremtője, Robert Hall és csapatának egy része veszett oda a halálzónában, miután a csúcstámadás közben váratlan vihar csapott le rájuk. Az erről szóló film rengeteg jelenetét stúdióban, zöld háttér előtt vették fel. Ilyenkor az RVX csapata rajzolta a színészek és a díszlet mögé a hegyeket, néhol pedig az épp leomló jégfalakat.

A showreelben az Everest mellett a Sherlock Holmes: A Game of Shadows néhány jelenetét is megmutatják. Sherlock és elmaradhatatlan hű társa, Watson doktor egy szárazdokkban küzdenek meg az elemekkel, pontosabban egy elszabadult hajóval és az azt rögzítő láncokkal. A videóban ezeken kívül egy helikopter földbe csapódását is láthatjuk, valamint több olyan jelenetet, ahol a színészek zöld háttér előtt szerepelnek, majd a stúdió mögéjük rajzolta a hátteret.

MEGOSZTÁS:
Meshmag