Új Alien Worlds substance kollekció a Substance Share-en

Az Allegorithmic egy új Signature Series matériacsomagot adott hozzá a Substance Source könyvtárhoz. A kollekciót Chris Hodgson készítette a Naughty Dog-tól, aki egyébként olyan címeken dolgozott, mint a Watch_Dogs, Tom Clancy’s The Division és a Payday 2, jelen pillanatban pedig a The Last of Us Part 2 fejlesztőcsapatában tevékenykedik.

A kollekció öt kategóriára szedhető: Alien Growth – organikus kinézetű matériák, amik egyszerre egzotikusak és kicsit visszataszítóak; Alien Panel – Giger-szerű struktúrák és panelek, amik rémisztő földönkívüli civilizációkkal hozhatóak összefüggésbe; Sci-Fi Industrial Panels – nagyvárosias, ipari, fém- és elektromos kábelekkel teli környezetek készítéséhez; Sci-Fi Panels – hetvenes évekbeli űrhajóbelsőket idéző matériák; és Alien Terrain – nagyobb, nyitott külterek készítéséhez.

Ez a második matériakollekció a Signature Series-ben Daniel Thiger jeges-dzsungeles-sivatagos pakkja után, amit szintén idén adtak ki.

A Substance Source minden Substance előfizetéshez jár, havonta 30 substance-t tölthetünk le belőle, amellett, hogy hozzáférést nyerünk a Designer, Painter és Bitmap to Material szoftverekhez. Az Indie licensz 19.90 dollárba kerül, míg a Pro licensz 99.90 dollárba. A Pro előfizetők megvásárolhatják egyben a teljes Substance Source könyvtárat, plusz a következő egy év alatt érkező frissítéseket is 4990 dollárért.

További információk az Allegorithmic blogján

MEGOSZTÁS:
Meshmag