Anima 3.5 előzetes

Az AXYZ Design teaser videót publikált az Anima nevű standalone tömegszimulációs szoftver legújabb verziójáról. A videóban látható, hogyan kapcsolódik össze live linken keresztül az Anima különböző 3D modellező szoftverekkel, megkönnyítve a kamerák, animációk és geometriai adatok mozgatását és szinkronizálását.

Az új frissítés szeptember 24.-én várható, és az Anima 3.x licensszel rendelkező felhasználók számára ingyenes. Az Anima Pro, ami magában foglalja a 3ds Max, Cinema 4D és Unreal Engine integrációkat is, 249 Euróba kerül, és mindemellett elérhető a szoftver ingyenes, lite verziója is. A 3.5-ös frissítés preview-ja az AXYZ Design weboldalán tekinthető meg.

A rövid teaser mellett az AXYZ Design rögzítette a napokban a D2 Vienna Conference 2018-on tartott prezentációt is, amiben az új funkciókat demonstrálták, megmutatták, hogyan kell emberekkel feltölteni egy egész stadiont a szoftver segítségével, és beszéltek az Anima 4.0 várható újdonságairól is.

A videók mellett egy új ready-posed karakterkollekció is elérhetővé vált; a téma ezúttal az ülő és álló párok. A kollekció itt tekinthető meg.

MEGOSZTÁS:
Meshmag