Az Adobe megvette az Allegorithmic-et

Az Adobe bejelentette, hogy megvette az Allegorithmic-et – és ezzel együtt a Substance Designert, a Substance Paintert és a Substance Source-ot is – egy nyilvánosan be nem jelentett összegért. Az Allegorithmic jelenlegi alkalmazottai várhatóan az Adobe-nál maradnak.

A Substance termékek eddig is valamilyen szintű integrációt tartalmaztak több Adobe szoftverrel, például az Adobe Dimension-nel, Adobe Capture-rel és az Adobe Photoshop-pal is. Ezek után viszont jóval több Adobe szoftverrel várható integráció, mint például az After Effects-szel és a Project Aero-val is – ez utóbbi az Adobe legújabb AR-re kihegyezett programja. A Substance termékek fejlesztése nem áll le, az Allegorithmic Sebastien Deguy-a szerint minden megy tovább a régi kerékvágásban.

Az Adobe a hírek szerint nem tervez változtatni az Allegorithmic által felállított árazáson: az Allegorithmic blogon azt írták, hogy a licenszek ugyanúgy fognak működni, mint eddig, és továbbra is érkeznek majd a frissítések az előfizetők számára. Várhatóan a következő hónapokban az eddigi előfizetési típusok mellé új, rugalmasabb lehetőségek is érkeznek majd a Substance termékek megszerzésére. A blogbejegyzésben sok olyan szót használtak, mint az "egyelőre" és a "jelenleg", tehát a hosszútávú tervekről még nem tudunk semmit.

Az Adobe által írt blogbejegyzést itt, az Allegorithmic bejegyzését itt, Sebastien Deguy nyilatkozatát itt, és a részletes FAQ-t pedig itt olvashatjátok.

MEGOSZTÁS:
Meshmag